Användare om Nitebite

Burk för bettskenor chose up Vi på Nitebite välkomnar våra kunder att kommentera eller ge sitt omdöme på vår bettskena, vilka problem ni har haft med er tandgnissling och i vilken mån ni har fått hjälp av Nitebite. Kommentera om skenan funkar bra, om olika problem avhjälps olika väl.

Tanken är att i första hand utgå från erfarenheter av Nitebites bettskena, men jämförelser med andra bettskenor är också välkomna.

”Jag har gnisslat tänder i hela mitt liv. Min första bettskena provade jag ut hos tandläkaren, men började ganska snart att leta alternativ.

 

För mig blev svaret att tillsammans med tandläkare ta fram en ny bettskena utifrån mina behov och önskemål. Jag skulle inte vilja byta tillbaka. Med en skena av bra kvalitet och tydliga instruktioner som följs noggrant, får du ett fantastiskt resultat när du anpassar den hemma i köket.

 

Att låta en tandspecialist specialutforma bettskenan är i mitt tycke bortkastade pengar.

 

Ge gärna dina kommentarer nedan!”

Petter Tiger, grundare Nitebite


Sagt om Nitebite:

”Något man har i munnen varje natt vill man byta ibland. Bettskenan från tandläkaren var alldeles för dyr för det.”

John K

”Jag gnisslar tänder periodvis och hade problem med tandläkarens hårda akrylatskena som passade dåligt efter ett uppehåll. Jag föredrar Nitebites något mjukare skenor.”

Susanna

”Det får inte kännas som farfars löständer vid sängen.”

Joakim K

”Tandläkarskenan sprack när jag tappade den. Som tur var gav det mig möjligheten att upptäcka Nitebite.”

Nina

”Jag som reser mycket i jobbet gillar att man inte behöver förvara den vått hela tiden.”

Harald Å

”Jag blev glatt överraskad. Inget nattgnissel mer.”

Catharina T

”Jag gillar inte tanken på att folk tittar i mitt badrumsskåp. Designkänslan på Nitebite-burken gör det lite mindre jobbigt.”

Tina B

”Jag ångrade mig och skickade tillbaka skenan. Proffsig hantering av returen. Inget krångel och pengarna återbetalade direkt.”

Staffan G

”Instruktionerna var enkla!”

Miryam B

”Man tänkte ju att det måste vara något fel med en skena som kostar typ en tiondel av tandläkarens variant. Jag ser fortfarande inte något skäl till skillnaden och är nöjd med mitt köp.”

Kenth

”Snygg design!”

Bosse K

”The fitting worked right away. Thank’s for the extra mouth guard included!”

Casey

”För mig var det viktigt att hitta en skena utan BPA eller andra tveksamma behandlande kemikalier som ibland används i tandvårdsprodukter.”

Monica F

”Det här borde alltid erbjudas som alternativ hos tandläkaren att testa innan man gör deras dyra varianter. För många av oss sitter en Stenströmsskjorta lika snyggt som en skräddarsydd.”

Johan S

”Thanks for shipping to Poland at no extra cost.”

Pawel