Nitebite bettskena

Nitebite bettskena – vid tandgnissling och tandpressning

Nitebite är en bettskena för tandgnisslare att passas in hemma. Tandgnissling är väldigt vanligt och leder ofta till besvär med huvudvärk, spända käkar och skadade tänder. En bettskena är oftast lösningen, men det är klokt att läsa på inför ditt köp av en bettskena. Olika besvär avhjälps olika bra av olika bettskenor och det är inte säkert att en dyr bett- eller tandskena är det bästa för dina behov.

Vår filosofi är att en bekväm bettskena som används alltid är bättre än den skena som man ogärna sätter i munnen. Därför säljer vi Nitebite. Enkel att passa in, bekväm att använda och som förvaras i en snygg präglad aluminiumburk.

Nitebite levereras med enkla och tydliga instruktioner för snabb inpassning hemma i köket. Om skenan inte funkar för dig får du pengarna tillbaka. (Se video om hur enkelt du passar in Nitebite.)

Nitebite är helt fri från BPA och ftalater. Vi lämnar ett års garanti vid köp av vår bettskena och ersätter en skena som bits sönder eller slits ut under denna tid.

[wpsc_products product_id=’191′] telefonVi svarar på dina frågor.

Ring oss på 08-5197 2264.

En bekvämare bettskena

Burk och två bettskenor Nitebite är framtagen för att vara bekvämare än tandläkarens hårda bettskenor, trevligare att använda och leda till bättre sömn.

Nitebite anpassas enkelt hemma på bara några minuter.

Nitebite skyddar tänderna från nedslitning vid tandgnissling och hjälper käkmuskulaturen att slappna av vid tandpressning.

Design spelar roll

Bettskena på hyllkant En bettskena ska inte kännas ofräsch eller genant. Förvaringsburken spelar roll.

En snygg burk gör att man slipper känslan av ”farfars löständer” på nattygsbordet.

Nitebiteburken är designad för att kännas bra att ha i badrumsskåpet, i handväskan eller i necessären.

Levereras alltid med

Burk och två bettskenor * Två skenor, så att det finns en extra om något skulle gå fel vid inpassningen av den första.

* Snygg burk i aluminium för förvaring.

Nitebite skickas med Posten och levereras direkt i brevlådan. Nitebite tillämpar fyra veckors returrätt – även om skenan är använd.

En innovation för komfort och funktion

Klack baktill

En bettskena ska separera tandraderna tillräckligt mycket för att åstadkomma en fysiologisk avspänning i käkmuskulaturen.

Nitebite är konstruerad med en klack i bakkant för att separera käkarna tillräckligt, utan att göra skenan stor och otymplig. Läs mer här!

Före och efter —————————————–

Nitebite före och efter inpassning

Skenan före och efter inpassning. Inpassningen görs på bara några minuter hemma i köket.

Instruktionsvideo för inpassning av Nitebite

[youtube]5cU7cFLHffY[/youtube]

Se videon om hur Nitebite passas in!

Nitebite säljs även genom vår spanska systersajt Feruladental.es Du kan också hitta oss genom till exempel Sidsamlingen – Länkarkiv och Artikelkatalog